Moderator Globalny
Witam. Chciałbym poruszyć pewną istotną rzecz dotyczącą serwera. Otóż zanim owy zostanie wykupiony proponowałbym dokładnie przemyśleć rodzaj rozgrywki, jego pluginy, startową administracje oraz moderacje oraz mapę. Aby serwer nie był skazany na kolejną porażkę po miesiącu, radzę dokładnie to wszystko przemyśleć.Ponieważ chyba żadne z nas nie chciałoby kolejnego upadku edycji po miesiącu jak było ostatnio.Ruch wtedy był spory, ilość graczy na początku była wysoka, ale administracja trochę potem odpuściła i ilość graczy się zmniejszyła. Musicie dokładnie pomyśleć ile czasu jesteście w stanie czasu poświęcić na serwer i wybrać taki rodzaj rozgrywki, aby ten czas był wystarczający by panować nad serwerem. Bo jak dobrze wiadomo FB jest najbardziej wymagającym rodzajem gry proponowałbym tym razem wybrać coś mniej wymagającego od was i waszych możliwości.
W sumie to tyle z moich przemyśleń.
Siemanko,
Oczywiście postaramy się zrobić to jak najlepiej, co do mapy nie musisz się martwić mamy jednego z najlepszych budowniczych w Polsce, wkrótce zobaczysz ss z mapy. Ogólnie teraz nie będzie FreeBuildu tylko SkyBlock z racji tego że FB w Minecrafcie spadł na najniższą skale wejść na tego rodzaju server. Co mogę jeszcze dodać ? Administracja się nie zmienia, Ja jestem wciąż głównym Administratorem, FOXxx_PL jest moim zastępcą + jest jeszcze Architekt Melon225 o którym wspomniałem wyżej. Będzie nam też pomagał Moderator Dragho .Na server staramy się dodać jak najwięcej takich rozgrywek które by wciągnęły Gracza w grę, żeby to nie był zwykły SkyBlock, tylko coś więcej. Ogółem staramy się o oryginalność. Myślę że to tyle puki co. Oczywiście mamy nadzieje jeszcze na twoją pomoc ze strony forum
Jeśli będziesz miał jakieś pomysły lub będziesz się chciał jakoś zaangażować to jestem zawsze na skype dostępny ;D
Siema Krytyczny xd.
To że ostatnia edycja upadła przez naszą małą aktywność nie jest do końca prawdą. W sumie serwer utrzymywał się pełny do momentu gdy wszystkie prezentacje na forach przez które go reklamowaliśmy, nie były już numerem 1.Co prawda zdarzała się sytuacja w której nasza aktywność była nieco mniejsza, ale ten upadek spowodowały głównie nieaktualizowane prezentacje.Drugą rzeczą która w głównej mierze spowodowała upadek wcześniejszej edycji to również może być fakt o którym wspomniał KoXi, FB sie przejadły. Ten typ rozgrywki jest w sumie drugim najłatwiejszym do zorganizowania (zaraz po SV), a co za dużo to nie zdrowo ;d. Tym razem mamy zamiar poprawić błędy w które popełniliśmy we wcześniejszych edycjach i zadbamy o wyższą jakość prowadzenia serwera.Na ten moment tyle mogę w sumie przekazać i liczę że będziesz w stanie znów nas wesprzeć swoją gadką i Forumowym doświadczeniem.
Moderator Globalny
Cześć. Jako iż ostatnio mam dosyć mało czasu nie wiem czy będę w stanie wam pomóc w prowadzeniu forum i jakiegokolwiek organizowania. Więcej informacji wam przekaże za jakiś czas.
Moderator Globalny
Pewnie że będę wpadał ale nie wiem jak z czasem dla moderowania.
Dlatego na tą chwilę sie zdegradowałem
Moderator Globalny
Bo i tak na razie nie ma nic do roboty na forum.
Jak coś będzie nie tak to mi go zwrócisz.
Moderator Globalny
Zobaczy się jeszcze. Póki co mam lekkie problemy i nie za bardzo miałbym czas na pisanie regulaminów. Jak problemy się skończą, mogę pomagać.