#16 2013-02-23 11:12:10

ph2black

Nowy Użytkownik II

Punktów :   

Re: Podanie na KidModa - ph2black

Za pierwszym razem było edytowane bo chciałem żeby to ładnie wyglądało bo trudno było się czegokolwiek doczytać, jestem człowiekiem starannym i nie lubię jak jest coś tak zasyfione. A następne razy to tylko dlatego że Krytykowany się doczepił że jest za krótkie. ;_; Ale ok, widać już nie mam szans tak? To trudno, naprawdę znam się na rzeczy ale wy wolicie umiejętności na forum niż w grze, a na forum przecież i tak nikt nie zagląda. Skoro się tak czepiacie mojego edytowania to może od razu zamknijcie ten temat? Umiejętności posługiwania się komendami widocznie macie gdzieś. Ciekawe czy wasz kidmod będzie umiał chociaż dać działkę. Powodzenia przyszłemu kidmodowi.

#17 2013-02-23 11:42:07

FOXxx_PL

SuperAdministrator

Call me!
Punktów :   22 

Bo podanie , to najtrudniejsza część rekrutacji.
Nie wiem czy tak ciężko to pojąć.
Banalnie prosty jest fakt że prawie każda osoba która składa tu podanie umie dać działkę.
A Krytykowany jest Adminem Forum i to do niego należy. Ale najwidoczniej ciężko jest pojąć jego tytuł.
Więc  licz się z tym że Administrator Forum , nie będzie patrzył na komendy.

Ja też wyraziłem swoją opinię i to tyle ode mnie. Resztę niech dopiszę KoXi bo nie mam zamiaru już tego tłumaczyć. Ale zapamiętaj że bez dobrego podania jest się ciężko dostać do Teamu. (Chyba że po znajomości) czego u nas nie ma. Tak było zawszę i już tak będzie. Gdybyś nie edytował tego tak dużo razy , miałbyś to Tak.
Ale czy tak ciężko było to napisać za 1 razem?

#18 2013-02-23 14:10:05

ph2black

Nowy Użytkownik II

Punktów :   

No już rozumiem. Chciałem żeby podanie było dobre więc je edytowałem jak widziałem jakiś nawet pojedynczy błąd. ^^ Masz rację w tym co napisałeś. Następnym razem wezmę to pod uwagę i  najpierw przejrzę podanie 1000 razy a potem je dopiero wyślę. ;D

#19 2013-02-24 13:31:20

kasia527

Nowy Użytkownik II

Punktów :   

Foxxx a jak oceniasz moje podanie? Bo nie napisałeś jeszcze żadnej odpowiedzi ;c

Stopka forum

RSS