1.Tymek
2.PeGaPL
3.12
4.Gram od wersji 1.2.5
5.Znam chyba prawie wszystkie komendy
6.Nie nie byłem
7.----
8.Bo dopiero się rozwija.
9.Lubie grac w Minecrafta i uczyć Informatyki.Posiadam serwer bukkit na HM ale dobiero go buduje i chodze do podstawówki.Mam własną strona internetowa i serwer TS3 na HM.Nie mam konta premium gram na mineshafter
i umiem duzo komend na bukkit i znam dobre pluginy do FB.
Ostatnio edytowany przez DentyPL (2013-01-17 16:42:25)
Moderator Globalny
@KoXi
Wiesz , w tych czasach ludzie mają podobne zainteresowania , tyle że u niektórych są one podane fałszywie a u niektórych prawdziwie ;P
Apropo podania. Jest one jak dla mnie pisane na szybko , wiele niedopracowań , prawie nic o tobie nie wiemy a przecież team powinien cię poznać. Do podania nic nie wniosłeś , może oprócz imienia , Nicku i wieku. Skoro interesujesz się informatyką , to czemu nie rozszerzyłeś swojego podania o parę zdań dotyczących informatyki?
W podaniu musisz nam udowodnić dlatego ta ranga ci się należy , co masz zamiar wnieść na serwer , jakie masz plany. Musisz również opisać swoją osobę , charakter . Im podanie barwniejsze , tym łatwiej znalezć ci się w teamie.
Póki co jestem na Nie.
Może poprawisz to podanie i zmienie opinie
Ostatnio edytowany przez Krytykowany (2013-01-17 16:22:32)
Niestety jestem na NIE jeśli zapytasz mnie dlaczego odpowiem Ci w banalnie prosty sposób, mianowicie wiem że to nie wypali, dlaczego ? Doświadczenie z prowadzeniem servera mi to mówi. Sorry ale spróbuj coś wiecej dodać od siebie tak jak to mówił Krytykowany
Moderator Globalny
@KoXi
Nie samo doświadczenie to mówi , lecz również podanie.
A teraz wróćmy do podania. Nie mam zamiaru cię pouczać , wyprawiać morałów itd.
Mówię ci tylko co powinieneś napisać w podaniu gdyż to one najbardziej o tobie świadczy , ilustruję jaki jesteś.
Już po podaniu można zauważyć , komu zależy , a komu nie. Oczywiście nie obrażaj się i nie rezygnuj.
Po prostu popraw podanie i pokaż że ci zależy.W twoim wieku ciężko jest z siebie wydusić kilkanaście dobrych zdań , bo to wiadome , sam to przerabiałem ale myślę że napisanie niezłego podania nie jest trudne.
Spróbuj je napisać jeszcze raz , bo nie sądzę abyś z tym podaniem się dostał do team'u.
Myślę że najlepszym rozwiązaniem było by poczekać aż server wystartuje i zaobserwowali byś my ciebie jako Gracza i trochę bardziej cię poznali . KoXi~
Ostatnio edytowany przez KoXi (2013-01-17 16:50:21)